fÁBIO bORGES.jpg

A brazil versenyzők jó előjelekkel várhatták a megmérettetést és a papírforma igazolta a várakozásokat, ugyanis az ő fölényük érvényesült.

November 4-én rendezték meg az argentin Rosario városában a III. Dél-Amerikai Kupát. A torna első alkalommal került Argentínába és a résztvevők szerint megállta a helyét, remek verseny kerekedett ki, amely kellőképpen szolgálja a két ország – Brazília és Argentína – gombfocis kapcsolatát.

A csapatversenyt a Vasco da Gama nyerte, miután a döntőben 3-0 verte a házigazda ASR Rosario gárdáját.A csapatok a következő felállásban álltak asztalhoz: Vasco - Alexandre Gomes, Igor Monteiro, Marcelo Lages és Jose Antonio Lages. Rosario – Claudio Murcilli, Fabrizio Bertolini, Gonzalo Gomes és Sebastian Pesci.

Az egyéni versenyen is brazil fölény volt tapasztalható, ugyanis a dobogó mindhárom fokára a gauchok állhattak. A döntőt az America kiválósága, Fabio Borges játszotta a Vasco Futmesa tehetségével, Igor Monteiroval. A találkozót előbbi nyerte 4-2-re, ezzel elhódította a kupát. A bronzéremért két Vascos játékos csatázott és a Marcelo Lages-Alexandre Gomes párharcból a rutinosabb Lages került ki győztesen, miután 5-2-re páholta el ellenfelét.

A 2013-as, IV. Dél-Amerika Kupa a 12 érintéses asztali-labdarúgás fellegvárában és a brazil szövetség központjában, Sao Pauloban lesz.

Forrás: http://www.cbfm.esp.br/

A bejegyzés trackback címe:

https://tablefootballnews.blog.hu/api/trackback/id/tr184997976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása