PZoli 2013.02.15. 15:17

Hírek innen-onnan

Az elmúlt napokban kicsit leült a bejegyzések írása, ám aggodalomra semmi ok, hiszen lassan-lassan beindul az év, így minden bizonnyal aktívabbak leszünk mi is.

Az első ide kívánkozó hír, hogy ezen a hétvégén két verseny is a rendelkezésünk áll: Szombaton a MALSZ Páros OB. kerül lebonyolításra, míg vasárnap az MSZSZ 12 érintéses asztali-labdúrágásban a 3. kvalifikációs egyéni versenye lesz. Mindkét versenynek Budapest ad otthont és mindkét rendezvényen rangos mezőnyre és remek összecsapásokra lehet számítani.

A Páros OB-ből senkit sem emelnék ki, hiszen minden páros remek játékerőt képvisel, akár egyénenként is. A végső győzelemre több páros is esélyes, így a kiélezett küzdelmek garantáltak a szombati napra.

A vasárnapi 12 érintéses egyéni mezőnye is erősödik, ahogy a kvalifikációban egyre haladnak előre a felek, úgy éleződik a megszerzendő pontokért zajló harc. Az élmezőny több játékosa is részt vesz majd ezen a rendezvényen, így ezen a napon is szemtanúi lehetünk több jó mérkőzésnek.

És itt lehet még megemlíteni egy hírt: A DEAC-Debreceni Asztali-labdarúgó Club 12 érintéses csapatába igazolt Kiss Levente (immár mindkét szakágban hazai lett), valamint a mezőberényi Hicz András is, aki jelenleg vezeti a 12 érintéses magyar ranglistát és a legkisebb púder nélkül állítható, hogy ő jelenleg a legjobb magyar játékos ebben a szakágban. Kettejükkel immár éremesélyessé vált a debreceni csapat a 12 érintéses csapatbajnoki versengésben, valamint a válogatott keretbe is vélhetően több játékosuk kerülhet majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://tablefootballnews.blog.hu/api/trackback/id/tr965082124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása