jptimaotodos.jpg

Nem csupán a klubvilágbajnokság trofeáját hódította el a brazil sztárcsapat, de a 12 érintéses asztali-labdarúgásban is nagy sikert aratott a japán fővárosban megtartott rendezvényen.

Klubvilágbajnokság ide, Chelsea oda, a focirajongók fél szemmel a tokiói Futbol Cafet is figyelték, ugyanis a Corinthians gombfocisai itt vettek részt december közepén egy barátságos versenyen japán barátaik meghívásának eleget téve. A rendezvény remek alkalmat nyújtott arra, hogy a brazilok tapasztalatokat adjanak át japán vendéglátóiknak és fejlesszék a 12 érintéses asztali-labdarúgás elterjedését az országban.

A verseny döntőjét két Corinthians versenyző játszotta, amelyen Clayton Galdeano 4-2-re győzött Tadeu Sanches ellen. A rendezvény végén még a két nagy klub is megmérkőzött egymással és itt is a brazilok brillíroztak, ugyanis a Corinthians 4-0-ra lépte le a Futmesa Japan csapatát.

japanfmhalley.jpg

Halley Tanaka, aki Japánt képviselte a 2012-es vébén Rio de Janeiroban és a japán csapat vezetője is egyben, pozitívan értékelte a versenyt, amely az ázsiai csapat fejlődését szolgálta. Mint mondta, több ilyen rendezvénynek kell lennie, hogy eséllyel lépjenek asztalhoz a 2015-ös Budapesti Világbajnokságon és, hogy hasonló előjelekkel várják a 2018-as hazai rendezésűt is.

Forrás: http://www.cbfm.esp.br/

A bejegyzés trackback címe:

https://tablefootballnews.blog.hu/api/trackback/id/tr964997980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása