Az erdélyi gombfocisok egy nagyot húztak és népszerűsítési akcióba kezdtek. Bízzunk a sikerükben!

A projekt neve SectorBall/12 Érintéses és nem kevés céllal jött létre, mint életben tartani szeretett játékunkat. Romániában élő társaink talán időben ismerték fel a gombfoci legnagyobb hibáját, azaz, hogy nincs utánpótlás. Mivel edzésekre járni a mai fiatalok nem hogy gombfoci, de még foci edzésre sem nagyon járnak, a FaceBook, disco, drog, italozás annyira leköti a figyelmüket és erejüket, hogy más, kreatív dolog már nem fér az életükbe. Ezért, amolyan "Ha Mohamed nem megy..." stílusban, egy új játék terjesztésébe kezdenének Valics Lehelék, amelyet az emberek haza tudnak vinni, gyakorolni tudnak vele. Miután regisztrált a vállalkozó szellemű leendő gombfocis a bajnokság honlapján, automatikus résztvevőjévé válik. A bajnokság végén a legjobbakat elvszik egy komolyabb rendezvényre, hogy a mi játékunkkal is megismerkedjenek. Ez egy ötletnek nem rossz, reméljük sikerrel járnak!

Ám, ennyi még koránt sem elég a sikerhez, ugyan is a legnagyobb hátráltató tényezővel találták magukat szembe, az pedig a pénz, illetve annak a hiánya. Ezért a lelkes társaság arra kér mindenkit, hogy minimális összeggel (3 euro) támogassa projektjüket, illetve ossza meg a hírt minél több helyen!

A weboldal címe, ahol több információ áll az érdeklődők rendelkezésére:

http://www.indiegogo.com/projects/339624/

Azt hiszem, követendő példa lehet ez a próbálkozás, hiszen 30-40-50 év múlva a jelenlegi társasággal együtt a játékunk is ki fog halni!

A bejegyzés trackback címe:

https://tablefootballnews.blog.hu/api/trackback/id/tr105113559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása